Η Πρόληψη ως Αξία Ζωής

Η εφαρμογή προηγμένων Πρωτοκόλλων Πρόληψης στην υγεία όπως έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία, κυρίως, χρόνια με την πρόοδο της Ιατρικής Επιστήμης, έχει οδηγήσει στην αποφυγή πολλών προβλημάτων υγείας για μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες που έχουν ανταποκριθεί στα διαρκή καλέσματα της Ιατρικής Κοινότητας για την διενέργεια τέτοιων ελέγχων.

Οι σχετικές έρευνες καταδεικνύουν την τεράστια αξία αυτών των προσυμπτωματικών ελέγχων (Check Up), για την πρόληψη καταστάσεων απειλητικών για την υγεία αλλά και για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Πέραν τούτου όμως, οι ιατροί στους οποίους καταφεύγουν οι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αναζητούν τυχόν προηγούμενα αποτελέσματα τέτοιων προληπτικών ελέγχων στην προσπάθειά τους να γνωρίσουν το προφίλ της υγείας του ατόμου και να προσδιορίσουν έτσι τις ενδεδειγμένες θεραπευτικές ενέργειες.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ, έχει ενεργοποιήσει το σύνολο των εκλεκτών συνεργατών ιατρών της και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πλέγμα προληπτικών ελέγχων, τόσο Βασικών όσο Ειδικών, (Check Up) υψηλότατης διαγνωστικής αξίας, που καλύπτουν σχεδόν το σύνολο των λειτουργιών και των συστημάτων του οργανισμού. Τα Check Up αυτά, όταν διενεργούνται με συνέπεια και επαναληψιμότητα και με την συνδρομή των ειδικών ιατρών, μπορούν να εγγυηθούν τον έγκαιρο και πρώιμο εντοπισμό ενδεχομένων προβλημάτων και δυσλειτουργιών.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε το CHECK UP ΑΝΑΙΜΙΑΣ που δείχνει την αιματολογική επάρκεια του οργανισμού και μπορεί να προστατεύσει από τους κινδύνους της Αναιμίας αν τα ευρήματα αξιολογηθούν σωστά από τον ειδικευμένο ιατρό. Ακόμα, το ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ CHECK UP με τις πολυτιμότατες εξετάσεις που περιλαμβάνει, δίνει τη δυνατότητα στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης μας να ελέγξει την υγεία του γεννητικού συστήματος και να αποτρέψει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

Οι συμπολίτες μας, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους, μπορούν να επιλέξουν τον πιο κατάλληλο συνδυασμό εξετάσεων για τους ίδιους και για τους οικείους τους και να πάρουν μια αξιόπιστη εικόνα της υγείας τους. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι ο αξιόπιστος σύμμαχος που θα φροντίσει για την ορθή και ποιοτική διενέργεια των εξετάσεων και θα εγγυηθεί την υψηλή αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Επιπροσθέτως, σεβόμενος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, του παρέχει τη δυνατότητα, με την συμβουλή των συνεργαζόμενων ιατρών μας, να δημιουργήσει το δικό του Check-Up που θα βασίζεται τόσο στις προσωπικές του ανάγκες όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Η Μονάδα μας στο Κερατσίνι, μαζί με τις υπόλοιπες Μονάδες των Διαγνωστικών Κέντρων του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχει ως προτεραιότητα να αναβαθμίσει την πρόληψη στην υγεία ως βασική αξία ζωής για το σύνολο του πληθυσμού.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

pdf iconΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ - Κατεβάστε το αρχείο

 0001