Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών λειτουργίας και προσφοράς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που έλαβε χώρα στην κεντρική αίθουσα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, βραβεύτηκαν οι φορείς και οι εθελοντές που προσέφεραν έργο στους χειμαζόμενους συνανθρώπους μας που αναζήτησαν φροντίδα στις δομές του Ιατρείου.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσέφερε εντελώς δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες σε ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας που παραπέμφθηκαν στα υποκαταστήματά του από τα Ιατρεία Κοινωνικής Αποστολής. Για την προσφορά αυτή βραβεύτηκαν από τον ΙΣΑ και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κ. Ιωάννης Καραμηνάς και η υπεύθυνη του project Ιατρός Βιοπαθολόγος, κα Αναστασία Κωτσιγιάννη.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ συγχαίρει τους εμπνευστές και τους αρωγούς του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, δηλώνει στρατευμένη στο στόχο της ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου και πιστεύει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ