Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ, ως μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, λειτουργεί επί σειρά ετών και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά όπου μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων και ιδιαιτέρως του ναυτιλιακού τομέα διατηρούν την έδρα και, εφόσον πρόκειται για βιοτεχνικές ή βιομηχανικές μονάδες, την παραγωγική τους δραστηριότητα.

Η Μονάδα μας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια και ιατρεία, στελεχωμένα από καταξιωμένους επιστήμονες και παρέχει πιστοποιημένες και διαπιστευμένες με ΕΝ ISO 15189:2012 υπηρεσίες υγείας σε λογικές και βιώσιμες τιμές.

Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας μπορούν να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην επιδίωξη της υγείας και της ευζωίας των εργαζομένων τους, επιλέγοντας τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τα εργασιακά check up που χρειάζονται.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ προκειμένου να ενημερωθείτε αρχικά για τις δυνατότητες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και για τις επιλογές που έχετε ώστε να επιτύχετε την βέλτιστη λύση για τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Ειδικότερα, αν εκπροσωπείτε ναυτιλιακή επιχείρηση, η Μονάδα μας μπορεί να υποστηρίξει το σύνολο των εξετάσεων που απαιτούνται για την πιστοποίηση της υγείας των πληρωμάτων καθώς και των εργαζομένων ξηράς.

Οι ιατροί εργασίας μπορούν, σε συνεργασία με τα στελέχη μας και τους ιατρούς των ειδικοτήτων, να διαμορφώσουν το πλέον κατάλληλο σχήμα εξετάσεων, ειδικά σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον που έχουν στις επιχειρήσεις τους.

Μεταξύ των άλλων, το αρμόδιο τμήμα εργασιακών check up της Μονάδας μας οργανώνει και διενεργεί τις απαιτούμενες αιμοληψίες στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία, κατόπιν ειδικής συνεννόησης και κατάλληλης προετοιμασίας.

Με δεδομένο όμως ότι οι εργαζόμενοι που θα διενεργήσουν εργασιακό check up στον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, καθώς και οι οικογένειές τους, έχουν σίγουρα και άλλες διαγνωστικές ανάγκες πέραν των όσων απαιτούνται από το επαγγελματικό τους περιβάλλον, η Μονάδα μας προσφέρει ειδική εκπτωτική πολιτική για το σύνολο των εργαζομένων σας και των οικογενειών τους για οποιαδήποτε άλλη εξέταση χρειαστεί να διενεργήσουν στο προσεχές μέλλον.

Ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής μας εμπιστεύονται ήδη τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τις εξετάσεις των εργαζομένων τους και απολαμβάνουν ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας και ορθής τιμολόγησης.