ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

06.00 – 21.00

Σάββατο

06.00 – 16.00

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για τα ραντεβού σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στο

210 400 1010
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ανακαλύψτε με ένα κλικ το πιο κοντινό σε εσάς Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου μας.

Περισσότερα
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Προσφέρουμε στο χώρο σας άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστη εξεταστική διαδικασία από τους έμπειρους αιμολήπτες μας.

Περισσότερα
ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Απόλυτη Αξιοπιστία

Τα Απεικονιστικά Τμήματα των Κέντρων μας διαθέτουν καινοτόμα απεικονιστικά συστήματα που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας και εγκυρότητας.

ΤΜΗΜΑ

Αξονικής Τομογραφίας

Με ειδικά πρωτόκολλα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλής ακτινοβολίας, ελέγχουμε στις Μονάδες μας όλες τις σωματικές παθήσεις (εγκεφάλου, σπλαγχνικού κρανίου, καρδιάς, άνω και κάτω άκρων, άνω και κάτω κοιλίας, οπισθοπεριτοναϊκού χώρου και όλης της σπονδυλικής στήλης).

Διενεργούνται αγγειογραφίες για τον έλεγχο των αγγείων του σώματος και πυελογραφία για τον έλεγχο του ουροποιητικού συστήματος.

Ταυτόχρονα, τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, δίνουν τη δυνατότητα απεικόνισης τριών διαστάσεων (3D), ενώ διαθέτουμε επίσης ειδικό λογισμικό εκμηδενισμού παρασίτων από ξένα σώματα (artifacts). Η εξέταση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε παχύσαρκους ασθενείς όπου είναι δύσκολη η υπερηχογραφική εκτίμηση.

ΤΜΗΜΑ

Μαγνητικής Τομογραφίας

Mε την Μαγνητική Τομογραφία ελέγχουμε όλες τις ανατομικές περιοχές του σώματος χωρίς τη χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας. Αποτελεί τη μέθοδος εκλογής σε παθήσεις του νευρικού και του μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και για τη διάγνωση και παρακολούθηση όγκων και άλλων παθολογικών καταστάσεων.

Τα μηχανήματα μας έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως:

  • Αγγειογραφίες (αναίμακτη μελέτη των αγγείων του σώματος)
  • Απεικόνιση των λιθοειδών οστών με ειδικές ακολουθίες
  • Μαγνητική καρδιάς
  • MRCP (Μαγνητική Χολαγγειοπαγκρεατογραφία)
  • Μαγνητική τομογραφία ορθού για την ευκρινή απεικόνιση και σταδιοποίηση του καρκίνου του ορθού
  • Πολυπαραμετρική Μαγνητική Τομογραφία Προστάτη, για τον ακριβή ανατομικό προσδιορισμό των υπόπτων περιοχών και την ορθή κατεύθυνση της βιοψίας.
ΤΜΗΜΑ

Ψηφιακής Μαστογραφίας

H Ψηφιακή Μαστογραφία χρησιμοποιείται ευρέως για τον έλεγχο των μαστών.

Με τα ψηφιακά μας συστήματα με ανιχνευτή Flat Panel τεχνολογίας FFDM, χορηγείται μειωμένη δόση ακτινοβολίας και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διαγνωστική ευαισθησία και ακρίβεια. Διαθέτουν ειδικό σύστημα αυτόματης προσαρμογής της πίεσης επί του μαστού.

Η διάγνωσή της πραγματοποιείται από έμπειρους και εξειδικευμένους Ακτινολόγους.

Η εξέταση διενεργείται συνήθως την 4η – 12η ημέρα του κύκλου στις προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Συνιστάται σε γυναίκες άνω των 40 ετών ή σε άνω των 30 ετών, αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό. Χρήσιμη είναι πάντα η διενέργεια της σε ψηλάφηση μορφώματος (τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες).

Οι πρόσφατες οδηγίες της Αμερικανικής Ογκολογικής εταιρείας προτείνουν την εξατομικευμένη (ιστορικό, ηλικία, ευρήματα) σύσταση για τη διενέργεια της εξέτασης.

ΤΜΗΜΑ

Ψηφιακής Ακτινολογίας

Το τμήμα Ψηφιακής Ακτινολογίας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ακτινολογικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας για αυξημένη ευαισθησία στη διάγνωση και χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Διενεργούνται όλες οι απλές ακτινογραφίες του σώματος. Επίσης, μπορούν να ελεγχθούν και παιδιά με εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων, ενώ δίνεται και η δυνατότητα παρακολούθησης της ανάπτυξής τους με ειδικές μετρήσεις (οστική ηλικία).

ΤΜΗΜΑ

Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

Η οστεοπόρωση οφείλεται στη σταδιακή απώλεια ασβεστίου από τα οστά με συνέπεια να γίνονται λεπτότερα και εύθραυστα.

Το σημείο ελέγχου είναι κυρίως το ισχίο ή η σπονδυλική στήλη και η πάθηση διαγιγνώσκεται συνήθως μετά από κάποιο κάταγμα.

Ενδείκνυται σε άτομα που εμφάνισαν ελαττωμένη οστική πυκνότητα σε ακτινογραφία, σε γυναίκες με εμμηνόπαυση πριν την ηλικία των 45 ετών (χωρίς τη χρήση οιστρογόνων), σε γυναίκες άνω των 65 ετών, σε γυναίκες με προδιαθεσιακούς παράγοντες και σε άτομα που ακολουθούν αγωγή με κορτικοστεροειδή.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς μηχανήματα LUNAR με την χρήση της μεθόδου DEXA (dual X-ray absorptiometry).

Τα ειδικά μηχανήματά μας διαθέτουν ειδικό πρωτόκολλο για τη μελέτη της Οστικής Πυκνότητας αντιβραχίου (κερκίδα), εξοικονομώντας χρόνο (λόγω του μικρού χρόνου σάρωσης) και με τον εξεταζόμενο σε καθιστή θέση.

ΤΜΗΜΑ

Ορθοπαντομογραφίας

Η ψηφιακή ορθοπαντομογραφία αποτελεί την πλέον απαραίτητη εξέταση για την ολοκληρωμένη απεικόνιση της άνω και κάτω γνάθου, των οδόντων και των ριζών τους, με την οποία λαμβάνουμε πολύτιμες πληροφορίες για την ανατομική τους θέση και σχέση καθώς και για την πιθανή ύπαρξη παθήσεων.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Επικοινωνήστε
Μαζί μας
Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας
στο κέντρο που σας εξυπηρετεί
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

06.00 – 21.00

Σάββατο

06.00 – 16.00

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
210 400 1010