ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τεχνολογία Αιχμής

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση επενδύει συστηματικά σε εξοπλισμό σύγχρονης και εξειδικευμένης ιατρικής τεχνολογίας.

Μέσω της τεχνολογικής αρτιότητας και πληρότητας του εξοπλισμού μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση του ιατρικού μας δυναμικού, διασφαλίζουμε για εσάς την αξιοπιστία της διάγνωσης και τη μείωση του χρόνου στη διενέργεια των εξετάσεων.

Διατηρούμε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού παγκοσμίως και ανανεώνουμε συνεχώς τα μηχανήματά μας, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην τεχνολογία και στην προτίμησή σας!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εργαστήρια Βιολογικών Υλικών

Αιματολογικό – Βιοχημικό - Ορμονολογικό – Ανοσολογικό/Ιολογικό – Μικροβιολογικό – Κυτταρολογικό – Μοριακής Γενετικής - Αλλεργιών

Τα εργαστήριά μας διαθέτουν πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων.

Η πλήρης αυτοματοποίηση των εργαστηριακών διεργασιών, από τη λήψη του δείγματος μέχρι και την έκδοση του αποτελέσματος, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Διεθνών Πρωτοκόλλων Διαπίστευσης, διασφαλίζουν την πλήρη ταυτοποίηση και ιχνηλασιμότητα του βιολογικού δείγματος τού εκάστοτε εξεταζόμενου και εγγυώνται την υψηλή αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αξονικοί Τομογράφοι

Τα συστήματα Αξονικών Τομογράφων πολλαπλών τομών του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση εξασφαλίζουν υψηλής ευκρίνειας εικόνες και σημαντική μείωση του χρόνου εξέτασης. Επιπλέον, χάρη στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης δόσης ακτινοβολίας, επιτυγχάνεται ελάχιστη έκθεση του εξεταζόμενου, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της απεικόνισης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μαγνητικοί Τομογράφοι

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση αγκαλιάζει το μέλλον, εξοπλίζοντας τα διαγνωστικά του κέντρα με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα Μαγνητικής Τομογραφίας, του κορυφαίου Γερμανικού οίκου Siemens Healthineers. Όλα τα συστήματα Μαγνητικής Τομογραφίας των Μονάδων μας, παρέχουν τη δυνατότητα διενέργειας του συνόλου των Πρωτοκόλλων Μαγνητικών Τομογραφιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μαστογράφοι

Οι Μονάδες μας διαθέτουν ψηφιακούς μαστογράφους, τελευταίας τεχνολογίας, που διασφαλίζουν την υψηλή διακριτική ικανότητα με ελάχιστη δόση ακτινοβολίας. Η Διάγνωση των Μαστογραφιών γίνεται από έμπειρους ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στη Μαστογραφία.

Δείτε όλα τα Διαγνωστικά Τμήματα

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα άρτια εξοπλισμένων Τμημάτων που καλύπτουν το σύνολο των προληπτικών και διαγνωστικών ελέγχων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ακτινολογικά Συστήματα

Τα ακτινολογικά εργαστήρια του Ομίλου είναι εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς ψηφιακά ακτινολογικά συστήματα, εξασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια, ποιότητα και υψηλή ευκρίνεια απεικονίσεων, με τη χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οστεοπυκνόμετρα

Οι εξετάσεις ελέγχου Οστεοπόρωσης και Λιπομέτρησης εκτελούνται με οστεοπυκνόμετρα χαμηλής δόσης ακτινοβολίας και με σύγχρονα πρωτόκολλα διάγνωσης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Υπερηχοτομογράφοι

Διενεργούνται υπερηχοτομογραφικές μελέτες όλων των οργάνων και παρακολούθηση κύησης, με τα πιο σύγχρονα συστήματα υπερηχοτομογραφίας.

Δείτε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα

Αναζητήστε το πιο κοντινό σε εσάς Διαγνωστικό Κέντρο και αποκτήστε τον πλέον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών υγείας!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Συστήματα Δοκιμασίας Κόπωσης

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση έχει εξοπλιστεί με τα νέας γενιάς συστήματα Δοκιμασίας Κόπωσης, της κατασκευάστριας εταιρείας General Electric, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένους Ηλεκτροκαρδιογράφους υψηλότερης καταγραφικής ευαισθησίας ηλεκτρικών σημάτων. Ταυτόχρονα, διαθέτουν συστήματα διατήρησης αρχείου του συνόλου της Ηλεκτροκαρδιογραφικής μελέτης, καθ’ όλη τη διενέργεια του Πρωτοκόλλου της Δοκιμασίας Κόπωσης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ορθοπαντογράφοι

Τα υπερσύγχρονα συστήματα ορθοπαντομογράφων ψηφιακής απεικόνισης των Διαγνωστικών μας Κέντρων, δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων οδοντιατρικών απεικονίσεων, υψηλής ευκρίνειας, σε κεφαλομετρικές και πανοραμικές λήψεις.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ηλεκτρομυογράφοι - Ηλεκτρονευρογράφοι

Τα νευροφυσιολογικά μας τμήματα υποστηρίζονται από μηχανήματα εξειδικευμένης τεχνολογίας, για τη μελέτη της αισθητικής και της κινητικής ταχύτητας αγωγής των νεύρων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πυρηνική Ιατρική

Τα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής του Ομίλου μας είναι εξοπλισμένα με τομογραφικές γ-camera του οίκου SOPHiA GENETICS. Στα εργαστήρια μας διενεργείται όλο το φάσμα των Σπινθηρογραφικών μελετών με τη χρήση μιας ευρύτατης λίστας ραδιοϊσοτόπων και ραδιοφαρμάκων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Συστήματα Διαχείρισης Ιατρικών Εικόνων (Pacs)

Το σύνολο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, είναι διασυνδεδεμένο μέσω ασφαλούς εσωτερικού δικτύου, με ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης και Αποθήκευσης Ιατρικών Εικόνων.

Χάρη σε αυτά τα συστήματα, οι εξεταζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους προσωπικό φάκελο υγείας, στον οποίο μπορούν να ανατρέξουν στο μέλλον και να ανακτήσουν, με απόλυτη αξιοπιστία, τις ιατρικές εικόνες των εξετάσεών τους. Επιπροσθέτως, οι εικόνες αυτές μπορούν να αποσταλούν με απόλυτη ασφάλεια στον προσωπικό ιατρό τού εξεταζόμενου, αν αυτό ζητηθεί.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Επικοινωνήστε
μαζί μας
Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας
στο κέντρο που σας εξυπηρετεί
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

06.00 – 21.00

Σάββατο

06.00 – 16.00

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
210 400 1010