ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

06.00 – 21.00

Σάββατο

06.00 – 16.00

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για τα ραντεβού σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στο

210 400 1010
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ανακαλύψτε με ένα κλικ το πιο κοντινό σε εσάς Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου μας.

Περισσότερα
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Προσφέρουμε στο χώρο σας άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστη εξεταστική διαδικασία από τους έμπειρους αιμολήπτες μας.

Περισσότερα
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εργαστηριακά Τμήματα

Διενεργούμε το σύνολο των εργαστηριακών αναλύσεων βιολογικών δειγμάτων με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εφαρμόζοντας Διεθνή Πρωτόκολλα Διαπίστευσης και Ποιότητας.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Απεικονιστικά Τμήματα

Τα Απεικονιστικά Τμήματα των Μονάδων μας διαθέτουν καινοτόμο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη διενέργεια των Διαγνωστικών Πρωτοκόλλων Ψηφιακής Απεικόνισης. Όλα τα απεικονιστικά μας συστήματα συνδυάζουν ελάχιστη δόση ακτινοβολίας με υψηλή διακριτική ικανότητα και με τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο διενέργειας της εξέτασης.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τμήμα Υπερήχων

Τα υπερηχογραφήματα στον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση πραγματοποιούνται από ιατρικό προσωπικό με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και έγχρωμους υπερηχοτομογράφους, τελευταίας τεχνολογίας, των εταιρειών General Electric και Siemens Healthineers.

Προετοιμασία Εξετάσεων

Για κάποιες εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα Διαγνωστικά Κέντρα μας απαιτείται ειδική προετοιμασία. Συμβουλευθείτε τον πλήρη οδηγό μας!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τμήμα Καρδιολογίας

Στο Τμήμα Καρδιολογίας του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση, πραγματοποιείται ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών εξετάσεων από εξειδικευμένους καρδιολόγους, με τη χρήση υπερσύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού.

Κλείστε το Ραντεβού σας!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ειδικά Τμήματα

Τα Τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής, Νευροφυσιολογίας, Προγεννητικού Ελέγχου και Λιπομέτρησης, προσφέρουν εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες.